ммм - македонска музичка мрежа


МакСцена на РСМ

Гласањето за оваа анкета заврши


Статистика:

1. Димитар А. – Само тоа го можеш ти
9.8%  
2. Мијата – Ко деца мали
1.1%  
3. Тамара Т. – Тажна љубов, среќна песна
10.9%  
4. Ај Кју – Само сакав
2.2%  
5. Дарко И. – Кога најмногу ми требаш
1.4%  
6. Симона П. – Како да заборавам
1.1%  
7. Елена М. – Знам
1.4%  
8. Александар Б. – Дојди ми ти
60.3%  
9. Иле С. – Во милион една
0.8%  
10. Сара Мејс – Денот да е убав
1.4%  
Предлог 1: Елвир М. - Ако времето е најдобар лек
1.1%  
Предлог 2: Филип Ј. – Стара Чаршија
8.4%