ммм - македонска музичка мрежа

Билетите за Евергрин во продажба

Билетите за Евергрин во продажба

Влезниците за манифестацијата Евергрин МК се пуштени во продажба

Повеќе...

Леб и сол на турнеја по Австралија!

Леб и сол на турнеја по Австралија!

Конечно! Македонската гордост Леб и сол пристигнува во Австралија

Повеќе...

Бескрајна акустична приказна на македонски

Бескрајна акустична приказна на македонски

Бескрајна акустична приказна има за цел на едно место да ги собере најдобрите песни и рефрени

 

Повеќе...

Влезниците за Слаткаристика во продажба

Влезниците за Слаткаристика во продажба

Тимот на Слаткаристика најавува спектакуларно доживување

Повеќе...

По четврти пат фестивалот de:sonanz!

По четврти пат фестивалот de:sonanz!

Добредојдовте на четвртото издание на de:sonanz

Повеќе...

Рап востание во Капан Ан

Рап востание во Капан Ан

Поводот е повеќе од доволен, во чест на празникот 11 Октомври

Повеќе...

Џезоник Дуо во живо на Канал 103

Оваа недела, глувата соба на Канал 103 е резервирана за Џезоник Дуо

Оваа недела глувата соба на Канал 103 е резервирана за Џезоник Дуо

 

Повеќе...

Derrick May во Сектор 909

Derrick May во Сектор 909

Ова е последно гостување во летниот клуб Сектор 909 за оваа сезона

 

Повеќе...

Голема концертна промоција на Сашко Костов

Голема концертна промоција на Сашко Костов

Во петок во Хавана, Сашко Костов со неговиот бенд концертно ќе промовира CD

Повеќе...

Голема концертна промоција на Сашко Костов (2)

Голема концертна промоција на Сашко Костов

Во петок во Хавана, Сашко Костов со неговиот бенд концертно ќе промовира CD

Повеќе...

Многу музичари на концертот на ДНК

Многу музичари на концертот на ДНК

Квалитетни и истакнати музичари наредната сабота ќе застанат позади момците од ДНК

Повеќе...

Токсикологија - видео-најава за концертот

Токсикологија - видео-најава за концертот

Пука Козметика, Скит Скитара, Сиги, Аце Нл, Џоле, Кацар, Соба 2, Желе... на исто место

 

Повеќе...

Овој петок Фјодор во живо на Канал 103

Фјодор во живо на Канал 103

Со почеток во 20 часот, во глувата соба на Канал 103 ќе настапат Фјодор

Повеќе...

KBO!, New Police State и Флукс во Хавана

KBO!, New Police State и Флукс во Хавана

КВО!, New Police State и Флукс во Скопје!

Повеќе...

Диџеј Cheeba повторно во Сектор 909

Диџеј Cheeba повторно во Сектор 909

Заедно со DJ Cheeba ќе настапи и диџеј Гоце/ САФ

 

Повеќе...