ммм - македонска музичка мрежа

Апелгрен и Дамјан ја обработија „Ми вети ти“ на Шпато

Апелгрен и Дамјан ја обработија „Ми вети ти“ на Шпато

 

Џон Илија Аплегрен и талентираниот Дамјан Пејчиновски заеднички ја обработија популарната песна од Драган Ѓаконовски Шпато, Ми вети ти. Песната во седумдесеттите беше мошне популарна, а ја помниме и по извонредната изведба на Диме Поповски. За песната е направен и спот, погледнете го: