ммм - македонска музичка мрежа

Српските медиуми го прогласија Кајмакоски за наследник на Тоше Проески

Српските медиуми го прогласија Кајмакоски за наследник на Тоше Проески

 

Харизма и глас, Даниел Кајмакоски го освои регионот.

 Победникот на натпреварот „X фактор“ Даниел Кајмакоски, покрај миленик на македонските медиуми, миленик е и на српските. Изведбата на легендарната нумера „Зајди, зајди“ ги инспирираше новинарите од соседството ѕвездата во подем да ја споредат со нашиот непреболен ангел Тоше Проески. Screenshot_3 Слушнете ја изведбата на Даниел!