ммм - македонска музичка мрежа

Групите „Фолтин“ и „Монистра“ на Прилепско културно лето

Групите „Фолтин“ и „Монистра“ на Прилепско културно лето

 

Во рамките на Прилепското културно лето во недела и во понеделник , 24 и 25 август концерти ќе одржат групите „Фолтин“ и „ Монистра“.

Во недела од 21 часот на летната сцена во Прилеп целовечерен концер ќе има групата Фолтин, а во понеделник од 20.30 часот пред прилепчани ќе се претстави етно групата Монистра.