ммм - македонска музичка мрежа

Симона Попоска со секси фотографии: „Ако ја сакаш мојата љубов“

Симона Попоска со секси фотографии: „Ако ја сакаш мојата љубов“

 

“Ако ја сакаш мојата љубов” односно “If you want my love” не е насловот на прирачник за тоа како се заслужува љубовта на атрактивната пејачка Симона Попоска, туку само насловот на новата песна на дуото во кое настапува, а кое се нарекува Саунд Месинџерс.

 Simona3

Атрактивната пејачка со новата фотосесија го најави новиот позитивен малку поразличен Funky Deep House сингл адекватен за пролетниот топол период што следи.

Фотосесијата ја изработи одличниот фотографот Никола Аџиевски кој веќе седум години активно се занимава со фотографија.

simona22

Simona5

Комплетен автор на песната и овој пат е Дј-от и продуцент Ерик Фокс, додека текстот го напиша Виктор Зафировски.

simona33

Simona6