ммм - македонска музичка мрежа

ВИДЕО: ДНК го промовираат спотот за „Најмила“

 

На новото ЦД Андреј и Панчо повторно соработуваат со веќе проверениот композитор и продуцент, Лазар Цветкоски, а според неодамнешната објави  првиот „пилот сингл“ од новиот материјалго носи насловот „Најмила“.

988941_844147335642969_7798166318666645901_n

Песната  пристигна заедно со видеоспотот, во кој главната улога  ѝ припадна на најуспешната македонска манекенка и светски топ модел, неодоливата  Катарина Ивановска-Кики.

Видеоспотот за „Најмила“   го изработи екипата на „Томато продукција“.