ммм - македонска музичка мрежа

Го имаме новиот летен хит на Петар Малинов!

Го имаме новиот летен хит на Петар Малинов!

 

Петар Малинов момчето кое лани си ги бараше 100-те денари, сега пати од мамурлак. Но, со овој начин на будење од спиење секој би спиел до бесконечност!

Под диригентската палка на Јордан Манов за аудио и Александар Врзалски за видеото навивачката група Сејмени од Кочани, неговиот бенд и прекрасната Ана Танчевска го реализираа новиот видео запис за новата песна на Малинов. Музиката е на Дарко Стојанов и Мартин Стојановски, текстот на Кирил Стоименов и аранжман на Јордан Манов!

Уживајте: