ммм - македонска музичка мрежа

Одлична песна на новиот бенд „The G Notes“

Одлична песна на новиот бенд „The G Notes“

 

Уште едно квалитетно име на македонската музичка сцена овојпат доаѓа од Гевгелија.

Младите Теодора и Глигор Гошев го направија новиот бенд „The G Notes“ и нивната прва песна „As the time goes by“.

Screenshot_9

Музиката која ја прават е авторска, а во аранжманот им помогна и Ѓорги Вачев. Видеото за нивната прва песна го сними Дарио Кочиров и Банго продукцијата. Во песната како специјален гостин на виолина се појавува Атанас Стојанов, а песната е одлична.

Чујте ја: