ммм - македонска музичка мрежа

ВИДЕО: Елена Петреска со нов видео запис за “Ајде врати се“

ВИДЕО: Елена Петреска со нов видео запис за “Ајде врати се“

 

Познатата пејачка Елена Петреска изминатиов период активно се посвети на својата музичка кариера и за многу кратко време сними три видеоспота за нејзините нови песни.

„Ајде врати се“ е последната песна која Петреска ја промовираше пред неколку дена, а спотот го снимаше на неколку локации во нашиот главен град.

Погледнете: