ммм - македонска музичка мрежа

Тамара со жешка фотка од своите гради одговори на новинарски шпекулации!

Тамара со жешка фотка од своите гради одговори на новинарски шпекулации!

 

Тамара Тодевска секогаш била поинаква, па така и сега.

Таа, со интересна и жешка фотографија од градите одговори на шпекулации на весникот „Вечер“ дека ги смалила градите.

Еве црно на бело како стојат работите:

11954847_955794667774585_3751440288782698282_n

25_08tamara21