ммм - македонска музичка мрежа

ФОТО ШТО МОРА ДА СЕ ВИДИ: Тамара и ДНК во разголена варијанта!

ФОТО ШТО МОРА ДА СЕ ВИДИ: Тамара и ДНК во разголена варијанта!

 

По добрите фризури, следи соблекување!

Песната „Фрази љубовни“ која Тамара и ДНК ја промовираа на средината на јули, сега добива и видео спот.

11960252_928239997233702_7709217872237564318_n

Спотот се снима во Охрид, а бидејќи времето беше жешко убаво се разладија, кој нозе, кој гради.

11902522_928087587248943_5760474724216975936_n