ммм - македонска музичка мрежа

Слушнете ја премиерно новата песна на Каролина и Дуке!

Слушнете ја премиерно новата песна на Каролина и Дуке!

 

Авалон продукција ја промовира првата заедничка песна на двајцата наши најквалитетни артисти во моментов, Дуке Бојаџиев и Каролина Гочева.

65432

Песната „Зборови немам” е комплетно авторско дело на Дуке Бојаџиев музика, текст, аранжман и изведба, снимена е и продуцирана во музичкото студио „Гаеа“ (Gaea) во Њујорк, а вокалот на Каролина е снимен во „Марифет“ (Marry Phat) студиото на Ивица Јанкуловски во Скопје.