ммм - македонска музичка мрежа

Thea ви ја претставува новата песна, „Доста глумиме”

Thea ви ја претставува новата песна, „Доста глумиме”

 

Thea Ви ја претставува новата „Доста глумиме”. Музиката и аранжманот се дело на долгогодишниот соработник Лазар Цветкоски, додека за текстот се погрижија Магдалена Цветкоска – Ена и самата Thea.

Во изработка е видео запис со Горила Филмс, за што дополнително ќе ве информираме.