ммм - македонска музичка мрежа

И Елена Ристеска живее на „Иста адреса“

И Елена Ристеска живее на „Иста адреса“

 

Роберт Билбилов и Елена Ристеска ги здружија силите за проектот Музичка академија 1 “На иста адреса”.

После хитот „Не сакам да кријам ” и поминати нешто повеќе од 10 год. Роберт и Елена повторно влегоа заедно во студио.

Овој пат песната „На иста адреса “, е химна на истоименуваното  реално шоу, Музичка академика 1. Музиката и арранжманот се на Роберт Билбилов, а текстот на Елена Ристеска.

Слушнете: