ммм - македонска музичка мрежа

ВИДЕО: Слушнете ја англиската верзија на „Малечка“ од Тоше

ВИДЕО: Слушнете ја англиската верзија на „Малечка“ од Тоше

 

Нашиот ангел Тоше Проески кој трагично го загуби животот во сообраќајна несреќа во 2007 година зад себе остави бројни песни меѓу кои и хитот “Малечка“ од 2005 година.

Оваа песна ќе се најде на албумот на Тоше Проески на англиски јазик, кој ќе се појави во 2017 година, поточно десет години од загинувањето на легендарниот македонски пејач.

Слушнете како звучи хитот “Малечка“ на англиски јазик.