ммм - македонска музичка мрежа

Промоција на нов сингл на Pumperzz Of The Fall

Промоција на нов сингл на Pumperzz Of The Fall

 

Групата Pumperzz Of The Fall има нов сингл со наслов „All About You“.

Синглот е дел од новиот албум на Pumperzz Of The Fall кој е во продукција на новото студио The 3 Pyramids, а продуцент на албумот е Патрик “Q” од The 3PM Productions.

Промоцијата ќе се одржи на вечерва 22 октомври (четврток) во Капитол Мол, со почеток во 19:00 часот.