ммм - македонска музичка мрежа

На Дарио Панковски не му е воопшто страв!

На Дарио Панковски не му е воопшто страв!

 

Дарио Панковски претстави уште една песна од најавуваниот десетти студиски албум „Ако силно посакам“. Станува збор за песната „Не ми е страв“, музиката и текстот се на Дарио, аранжманот го направи Кристијан Габроски, а спотот е дело на продукцијата „Фабрика“.

Дарио за оваа песна вели дека е типично балкасна весела песна, и стилски поразлична од претходниот сингл „Има еден град“.