ммм - македонска музичка мрежа

Слушнете ја новата песна „Суштина“ на Дани Димитровска!

 

Дани Димитровска деновиве објави нов сингл. Песната „Суштина“ е во нејзин препознатлив стил и носи силна порака.

Песната мора да ја преслушате за да ја сфатите и да ја доживеете поентата.

Во моментов сме во исчекување на спотот за оваа песна, кој Дани го најави во најскоро време.

Слушнете ја „Суштина“!