ммм - македонска музичка мрежа

(ВИДЕО) „Убава“ на Ај Кју стана заразна!

(ВИДЕО) „Убава“ на Ај Кју стана заразна!

 

Дуото Ај Кју со победата на последниот „Скопски“ влезе во историјата на фествалот, но искачи и многу скалила нагоре во својата кариера.

„Убава“ ги позиционираше на пиедестал со заразниот ритам, певлив текст и звук кој веднаш влегува во уво.

Ај Кју уште еднаш покажаа дека се верни на стилот кој го негуваат и тоа повторно преку авторството на Бојан кој за победничката песна соработуваше со Кристина Арнаудова на музиката и тексот.

Ззаразниот ритам на „Убава“ и победничкиот настап од „Скопски феставл“ ги гледате од видеото во продолжение: