ммм - македонска музичка мрежа

огледнете го новиот спот на Влатко Илиевски за „Јас сум сам и ти си сама“! (видео)

огледнете го новиот спот на Влатко Илиевски за „Јас сум сам и ти си сама“! (видео)

 

Денес (28.11) Влатко Илиевски го објави својот нов спот за песната „Јас сум сам и ти си сама“. Тој го опиша како пролетен спот за овие студени денови.

Ова е негов прв спот после цели две години. Песната „Јас сум сам и ти си сама“ е дел од субвенционираните песни за поддршка на македонската музика. Песната е комплетно дело на Кристијан Габровски.

Влатко за Вистина.мк откри дека после Нова година конечно ќе излезе неговиот нов албум.

Гитара, разиграни кадри и позитивна енергија, погледнете го најновото од Влатче!