ммм - македонска музичка мрежа

ВИДЕО: Новиот спот на Тамара, за пеење и смеење

ВИДЕО: Новиот спот на Тамара, за пеење и смеење

 

Пред големиот утрешен концерт на Тамара Тодевска, како одличен маркетиншки потег, продукцијата Горила одлучи да го пушти новиот спот.

Спотот е сниман во Скопје, а оние кои ја познаваат Тамара велат дека таа е претставена томку таква каква што е. Особено во делот во кој гостува сестра и Тијана.

Погледнете, насмејте се и одете утре на концерт: