ммм - македонска музичка мрежа

„Она сака“, а он дава да го јава! Дарко Илиевски го покажа мајсторството во кревет! (ВИДЕО)

„Она сака“, а он дава да го јава! Дарко Илиевски го покажа мајсторството во кревет! (ВИДЕО)

 

Според она што имавме можност да го погледнеме премиерно на интернет каналот Јутјуб, на поп-пејачот Дарко Илиевски деновиве му биле работни, но и забавно жешки.

Имено, Дарко пред публиката го претставува најновиот сингл и спот за „Она сака“, енергична песна и уште поенергично видео во кое пејачот е во секс акција со атрактивна девојка која не се штеди да ги разбуди сите негови страсти.

darko 3

Илиевски често практикува во своите видео спотови да разменува нежности со згодни и секси девојки, па така беше и овој пат.

darko ilievski

Песната е комплетно авторско дело на самиот Даре, мастеризацијата на Раде Врчаковски- Врчак, додека видео приказната е во реализација на „Горила Филм“, режисерот Владимир Ивановски- Дади и Горан Костадинов.

Погледнете!