ммм - македонска музичка мрежа

Локум фест – музика и традиција

Во петок, 20.7.2012 во старата битолска чаршија на втората фестивалска вечер на шестото издание на Локум фест - музика и традиција настапуваат Кolektif Istanbul од Турција и Kynnes Kabale од Данска

Повеќе...

Лавиринтите на Васко Серафимов пред Универзална

Васко Серафимов

На 3-ти јули (вторник) 2012-та, пред платото на Универзалната сала во 21 часот, во рамките на Скопско лето 2012, концерт со наслов Лавиринти ќе одржи Васко Серафимов

Повеќе...